1 juli 2020 Foto: Avond4daagse.nl

De Avond4daagse gaat dóór!

Avond4daagse – Home Edition

Een jaar zonder Avond4daagse is natuurlijk ondenkbaar. Daarom presenteren wij: Avond4daagse – Home Edition. Loop je dan de Avond4daagse in huis?! Nee, joh (of je moet een héél groot huis hebben). Maar je vertrekt wel vanaf je eigen huis. En je maakt je eigen routes. Via de app van eRoutes. Natuurlijk ontvang je na vier dagen lopen de enige echte Avond4daagse medaille. Jij wilt jouw serie toch ook compleet hebben?

Wat is het?

Met de Home Edition bieden wij iedereen in Nederland de gelegenheid een eigen Avond4daagse te lopen. Dus niet in hele grote groepen tegelijk, zoals je gewend bent. Maar alleen met een vriendje, je sportmaatjes of met je gezin. Je kunt de vier dagen lopen in de periode tussen 1 juni en 31 augustus 2020. Maar tussen de eerste en de vierde dag mogen maximaal twee weken zitten. Het moet natuurlijk wel een uitdaging blijven… En je hoeft niet alleen ’s avonds of doordeweeks te lopen. Ook overdag of in het weekend kun je op pad!

Voor wie?

Dit jaar loop je naast de mooie medaille voor jezelf óók voor een ander! Niet voor alle kinderen is wandelen namelijk vanzelfsprekend. Veel kinderen met reuma kunnen niet meedoen aan de Avond4Daagse. Bewegen, zoals lopen, spelen, fietsen lukt hen vaak niet. Hun gewrichten werken niet mee en ze zijn gauw uitgeput.

Onze partner ReumaNederland zet zich dagelijks in voor mensen met reuma. Door mee te lopen en te doneren aan ReumaNederland draag jij bij aan dit onderzoek, zodat kinderen met jeugdreuma snel het juiste medicijn krijgen. Met een Tikkie kun jij een donatie van €1 doen.

Geef jouw Avond4Daagse nog meer betekenis en maak van jouw Avond4Daagse Home Edition een eigen sponsoractie voor het onderzoek naar jeugdreuma. Doe mee!

Hoe meld ik mij aan voor Avond4daagse – Home Edition?

Klik hier om je in te schrijven. In verband met de betaling moet een ouder/verzorger dit doen. Vervolgens vul je de namen van de deelnemers in. Per deelnemer kost deelname € 5. Daarvoor krijg je vier verschillende routes via de eRoutes app. Je kunt daarbij kiezen uit 2,5 – 5 – 10 km. En na afronding van de vier dagen wandelen ontvang je de officiële Avond4daagse medaille thuis! Easy dus!

Heel veel plezier en succes! Ennuh … deel jij jouw avonturen op social media met #avond4daagsehome?

https://www.avond4daagse.nl/deelnemers/avond4daagse-home-edition