De originele KNVB-beker: W. van Veluw BV brengt deze op professioneel wijze weer in perfecte staat!

De KNVB-bekerfinale vond dit jaar plaats op 18 april. Uiteraard in de Rotterdamse Kuip. Voor de tiende keer heeft PSV de nationale voetbalbeker gewonnen en mochten de mannen uit Eindhoven ‘De Dennenappel’ omhooghouden om te vieren dat ze een jaar lang bekerwinnaar van Nederland zijn.

Deze originele zilveren KNVB-beker is al in 1946 aangeboden aan de KNVB door de toenmalige voetbalvereniging ‘De Zwaluw’. De afspraak is dat deze originele beker altijd eigendom blijft van de KNVB, maar wel na winst in de finale gedurende 11 maanden bij de bekerwinnaar mag staan. Na 11 maanden wordt de beker opgehaald en weer in perfecte staat gebracht door de professionals van W. van Veluw BV.

Natuurlijk ontvangt de bekerwinnaar een prachtige replica die in de prijzenkast kan blijven staan. Ook deze replica met een prachtige marmeren voet, wordt verzorgd en geleverd door W. van Veluw BV.

Namens de KNVB is Heinrich Welling verantwoordelijk voor ‘De Dennenappel’. Heinrich zorgt ervoor dat de KNVB-beker wordt afgeleverd bij de Kuip, maar ook dat voor de finale de beker weer bij W. van Veluw BV wordt gebracht voor een grondige opknapbeurt.

W. van Veluw BV verzorgt exclusief voor de KNVB het in perfecte staat brengen van de KNVB-beker zodat deze glimmend en strak getoond kan worden door de bekerwinnaar. Henk Stormbroek van W. Van Veluw BV is verantwoordelijk voor deze klus. ‘Er wordt met de beker altijd lekker gefeest, en dat is heel begrijpelijk’ aldus Stormbroek. ‘Ik ben wel iedere keer weer blij als de beker bij ons terugkomt en we aan de slag kunnen om deze weer piekfijn aan de KNVB terug te geven’.

Naast de verzorging van de originele KNVB-beker, en de replica op maat, verzorgt W. van Veluw BV ook kleine replica’s die de winnende voetballers mee naar huis mogen nemen. ‘Zo is net als de bal de cirkel weer rond’ volgens Wouter van Veluw die met veel plezier al vele jaren samenwerkt met de KNVB.

Voor de KNVB Beker video kijk even op onze LinkedIn pagina.

disclaimer: De video van de KNVB-beker op onze LinkedIn pagina is ons ter beschikking gesteld door ESPN. W. van Veluw BV dankt ook ESPN voor de medewerking.