Geen medailles meer uit China! Midwinter Marathon Apeldoorn kiest voor Van Veluw.

Van Veluw BV levert medailles van recyclebaar materiaal.

Duurzaamheid en circulariteit van productie én producten gaat een steeds belangrijkere rol spelen, dat geldt zeker ook voor W. van Veluw BV. Een mooi voorbeeld hiervan zijn de ruim 16.000 medailles die Van Veluw geleverd heeft aan de organisatie van de Midwinter Marathon op het Kroondomein Het Loo in Apeldoorn.

“Ook wij worden steeds duurzamer” zo geeft Frans Mulderij, voorzitter van de Midwinter Marathon aan in de Stentor. “We gaan de begeleiding duurzaam oppakken. Zo hebben we steeds meer elektrische vervoermiddelen op het parcours, met bezemwagens, motoren, tijdwagens en een elektrische jurywagen. Ook de medailles die geleverd zijn, zijn gemaakt van gerecycled materiaal. We zijn hiervoor geslaagd bij W. van Veluw BV. Een mooi Nederlands bedrijf die ons een fraai circulair product geleverd heeft”.

Henk Stormbroek is namens W. van Veluw BV trots op de samenwerking en op de geleverde medailles. “Het is mooi om met een organisatie te werken, die gaat voor duurzame oplossingen. Onze medailles van gerecycled materiaal passen daar perfect bij”.

Voor meer informatie en bronvermelding: https://www.destentor.nl/apeldoorn/geen-medailles-meer-uit-china-midwinter-marathon-wordt-steeds-duurzamer-en-deels-al-uitverkocht~a9fae550/