W. van Veluw B.V. verlengt de samenwerking met de Nijmeegse 4daagse.

De Nijmeegse 4daagse, en begrip in Nederland en daarbuiten als het gaat om meerdaagse wandelevenementen. Dit jaar vindt deze happening plaats van dinsdag 18 tot en met vrijdag 21 juli. Vanzelfsprekend ligt er voor iedere deelnemer die deze prachtige wandeltocht uitloopt een 4daagse onderscheiding (4daagse-kruis in de volksmond) klaar bij de eindstreep.

Herinneringen aan een topprestatie die al heel lang worden geproduceerd door W. van Veluw B.V. uit Zeist. Recent is de samenwerkingsovereenkomst met het bestuur van de Nijmeegse 4daagse voor 5 jaar verlengt. Wouter van Veluw ondertekende hiervoor samen met Ton Heerschop en Henny Sackers het contract.

Een bijzondere en hele mooie samenwerking tussen het bedrijf van Wouter en de organisatie van het grootste wandelevent van ons land. We staan even stil bij dit partnership en stellen directeur en eigenaar Wouter van Veluw vijf vragen over deze unieke samenwerking:

Vijf vragen aan Wouter van Veluw

  • Hoe lang doet jouw bedrijf al zaken met de 4daagse?

Wouter: “Vanaf het eerste jaar, dus meer dan 100 jaar geleden heeft Koninklijke Begeer deze geleverd, waarna in de zeventiger jaren, ik dacht in 1972, W. van Veluw B.V. de productie en levering heeft overgenomen.  Met de overname van Koninklijke Begeer kunnen dus stellen dat we gezamenlijk, vanaf het eerste jaar van de 4daagse de onderscheidingen leveren”.

  • Hoe zijn ze ooit bij jouw bedrijf terecht gekomen?

Wouter: “Heel eerlijk gezegd heb ik daar geen idee van. Dit is allemaal ver voor mijn tijd geweest. Ik ben wel heel blij dat de samenwerking al zo lang naar beider tevredenheid loopt en weer wordt voortgezet de komende vijf jaar”.

  • Hoeveel kruizen maakt jouw bedrijf ieder jaar voor de 4daagse?

Wouter: “Alles bij elkaar, en dan hebben we het over de medailles en cijfertjes e.d. ongeveer 50.000 stuks”.

  • Hoe lang ben je in totaal bezig met het produceren van deze jaarlijkse opdracht?

Wouter: “Dat is moeilijker aan te geven. Ik weet dat we met veel mensen, namelijk ongeveer 30 collega’s verdeeld over alle afdelingen ongeveer een half jaar bezig zijn met de totale jaarlijkse opdracht”.

  • Hoe bijzonder is de samenwerking met de Nijmeegse 4daagse voor jou persoonlijk?

Wouter: “Heel bijzonder, ten eerste omdat we het al heel lang doen, ten tweede is het hele goede reclame en ten derde ken ik persoonlijk best wel veel mensen van de Vierdaagse, waar ik persoonlijk ook zeer goede contacten mee heb. Het mooie daaraan is dat ze buitengewoon meegaand en zeer betrokken zijn bij onze ondernemingen. Deze samenwerking is voor mij een zeer waardevol partnership”.